Slet din Facebook account!

Har du fået lidt for mange private oplysninger ud på Facebook, eller ønsker du bare ikke at være tilstede på facebook mere, så kan du ganske nemt fjerne din konto.

 • Log på Facebook
 • Klik på kontoindstillinger
 • Klik på sikkerhed
 • Klik på Deaktiver din konto

Nu vil din Facebook konto er nu deaktiveret og ikke synlig.

Ønsker du at slette den helt skal du bruge dette link:
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Du har 14 dage hvor du kan fortryde, efter det er den Facebook konto slettet permanet.

12 tanker om “Slet din Facebook account!”

 1. ang. slet din facebook accunt.
  Jeg har logget på Facebook og brugte 2 timer for at finde “slet min konti ”
  Dette kune jeg ikke finde.
  Kan i fortælle mig hvor ligger det henne ?

  mvh Maria

 2. FaceBook strider mod dansk lovgivning udtaler Forbrugerstyrelsen.

  Det er et mareridt at få slettet alle dine informationer på FaceBook!

  Fandt et blogindlæg – hvordan du sikrer dig at alle dine informationer og billeder bliver fjernet – inden du sletter din konto.

  Da din konto først bliver slettet efter 14 dage……..
  FaceBook skal lige have gemt alle dine billeder og informationer – inden du bliver fjernet.

  Læs mere her: http://slet–din-facebook-profil.blogspot.com/

  Du kan også læse min artikkel om at komme ud af Facebook her: http://www.aktivdata.dk/wordpress/facebook-sa¦lger-dine-information-og-billeder-m.m./

 3. Når du følger dette link bliver du bare smidt til login siden på facebook. Enten er dette endnu et `scam`.,, eller også burde I skrive at man bliver vist til forsiden af login på facebook istedet for. Eventuelt fortælle at man SKAL være logget ind på facebook for at det virker. Dette link virker ikke for mig (eller andre), som har glemt det password man alligevel aldrig har brugt..
  SÅ vær venlige at fjerne de billeder som man på står at linket fører til, eller sig at linket fører dig til login siden på facebook.

  Ingrid

 4. Jeg har forsøgt at slette min konto vha. metoden ovenfor, men tilsyneladende vil fb ikke acceptere min adgangskode eller den kode man skal indtaste. Jeg har forsøgt 100 gange, men får samme meddelelse, hver gang.
  Jeg har forsøgt at logge helt af og logge på igen, så jeg er sikker på, at jeg bruger rigtig kode, men strander hver gang på det sidste billede. Hvad gør jeg, jeg vil af med den konto nu!

 5. Hi Ingrid,

  Tror du misforstår.. man skal jo have en profil for at kunne slette… hvis du ikke har en facebook profil er der vel ikke noget at slette???

  Det er jo klart du skal logge på for at slette din profil.. hvordan ved man ellers hvilken profil det er? Når jeg klikker linket(og er logget ind) så ender jeg direkte på en side med en stor knap hvor der står “slet min konto”

  mvh.
  MArtin

 6. Kan du eller logge ind med koden? Eller vi jeg nok anbefale at bestille en ny kode og evt. slette cookie og skifte browser inden du prøver igen.. så burde det virke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.